Başakşehir - Beşiktaş - Jwzabsh4a8dom : Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m).

Başakşehir - Beşiktaş - Jwzabsh4a8dom : Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m).. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. İşte maçın önemli anları ve maçtan kareler. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi.

Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı.

Kartal I Demba Ba Yikti Basaksehir Besiktas Macinda Yasananlar Ve Tepkiler Onedio Com
Kartal I Demba Ba Yikti Basaksehir Besiktas Macinda Yasananlar Ve Tepkiler Onedio Com from img-s1.onedio.com
Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'in konuğu oldu. Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4. Haftanın açılış maçında lider beşiktaş , alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren başakşehir 'e konuk oldu. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Medipol başakşehir ile beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı. Başakşehir fatih terim stadyumu'nda oynanan 90 dakika nefesleri kesti. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek.

İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti.

Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Haftanın açılış maçında lider beşiktaş , alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren başakşehir 'e konuk oldu. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş ise 50 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Spor toto süper lig'in 26. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti.

Başakşehir fatih terim stadyumu'nda oynanan 90 dakika nefesleri kesti. Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu.

Mac Ozeti Basaksehir Besiktas Ozet Bjk Basaksehir De Husrana Ugradi Spor Haberleri
Mac Ozeti Basaksehir Besiktas Ozet Bjk Basaksehir De Husrana Ugradi Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Spor toto süper lig'in 29. Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri. Süper lig'in 5.haftasında oynanan beşiktaş başakşehir karşılaşmasında 2 gol sesi çıktı. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Maçtaki tek gol sesi 28.dakikada elia'dan geldi. Haftanın açılış maçında beşiktaş bu akşam deplasmanda başakşehir'e konuk oldu. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı.

Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'in konuğu oldu.

Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda. Beşiktaş ise 50 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Maçtaki tek gol sesi 28.dakikada elia'dan geldi. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir). Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Spor toto süper lig'in 29. Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri. Medipol başakşehir ile beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı.

Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip.

Besiktas Basaksehir Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Abdullah Avci Dan Surpriz Besiktas Bjk Haberleri Spor
Besiktas Basaksehir Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Abdullah Avci Dan Surpriz Besiktas Bjk Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında beşiktaş bu akşam deplasmanda başakşehir'e konuk oldu. Medipol başakşehir ile beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı.

İşte maçın önemli anları ve maçtan kareler.

Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen medipol başakşehir, son 4 müsabakasını kazanarak 13 puana ulaştı. Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Spor toto süper lig'in 26.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel